Hvem er vi

Tømrermester Brian S. Ørnskov ApS har eksisteret siden 2001. Jeg er udlært tømrer og snedker i 1996.Vi er en mindre tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor faget. Denne erfaring kommer vores kunder til gode, når opgaverne kræver løsninger der ligger ud over det sædvanlige. Vi er stolte af - og værner om vores dygtige og mangeårige medarbejdere, der altid yder en stabil og god arbejdsindsats.

Hvad kan vi gøre for dig

Dine idéer er udgangspunkt for vores løsninger og vi stopper først når du er tilfreds. Gennem årene har vi betjent små husejere, såvel som store erhvervskunder. Vi klarer alle former for nybygninger og renoveringer. Både de store og komplicerede opgaver til de mindre og enkle opgaver.

TRYG og SSG skadeservice har valgt os som samarbejdspartner, hvor vi bl.a fungerer som mangeskade-taksator og projektleder - en funktion der i høj grad bygger på tillid og fagligekspertise.

I alle tilfælde lægger vi vægt på at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder.

Vores værdier

  • Tryghed og kvalitet - vi går ikke på kompromis! Alligevel formår vi at fastholde en konkurrencedygtig pris. Det kalder vi godt håndværk!
  • Seriøs faglighed - hver gang! Vores faglighed går altid forrest! Vi tager ingen chancer og løber ingen risici på dine vegne!
  • Overholder alle aftaler - vi holder hvad vi lover og lover at det holder!

Vi har en fast, god og loyal kundeportefølge, men hilser naturligvis nye kunder og samarbejdspartnere meget velkomne.
Vi står altid til rådighed for en uformel snak og et tilbud.


Tømrermester
Brian S. Ørnskov
Tlf. ​2025 1404